Доставяме до всяка точка на България с куриер и наложен платеж (заплащате продукта в момента на получаването му).

  • За поръчки над 100.00 лв. – безплатна доставка до офис на ЕКОНТ. Когато няма офис на ЕКОНТ в населеното място доставката се поема от купувача. 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА:

Когато сумата на поръчката не надвишава 100,00 лв., цените на доставката са:

  • Цената на доставката  до офис на ЕКОНТ е фиксирана сума – 5.00 лв.
  • Ако поръчката Ви е до ДРУГ адрес- цената на доставката  е – 6,00  лв.

При поръчка на продукти, които са в промоция, доставката се поема от купувача.

Клиентите могат да поръчват продукти от електронния магазин NaturalLife.bg – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата. Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч. 

При правенето на поръчката може да посочите офис на ЕКОНТ, който е удобен за Вас или адрес, на който искате да получите пратката.

За всяка първа поръчка:
За да избегнем неволни грешки при попълване на данни ще се свържем с Вас по телефон за потвърждението на вашата първа поръчка. За поръчки, направени след 18:00 ч. или в Неделя, ще се свържем с Вас на другия ден.
Потвърждението е необходимо само за първата поръчка, всяка следваща ще изпълняваме директно.

Всяка поръчка направена от Вас, ще Ви бъде доставена не по-късно от 2 работни дни от дата на потвърждаване до посоченият от Вас адрес.

Заявки, направени след 16:00 часа се изпълняват на следващият работен ден. Поръчки, направени в петък след 16:00, събота, неделя или в неработен ден (официални празници) се обработват и изпълняват в първия работен ден.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден продукт, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните продукти, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена.

Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Фискалният документ замества касовата бележка.

Всички пратки пътуват с опция за преглед. Моля да преглеждате съдържанието на място, пред куриера. При разминаване в съдържанието, свържете се с нас по телефон.
След преглед и желание за връщане, куриерската услуга е за сметка на клиента.