Доставяме до всяка точка на България с куриер и наложен платеж (заплащате продукта в момента на получаването му).

  • За поръчки над 100.00 лв. – безплатна доставка до офис на ЕКОНТ. Когато няма офис на ЕКОНТ в населеното място доставката се поема от купувача. 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА:

Когато сумата на поръчката не надвишава 100,00 лв., цените на доставката са:

  • Цената на доставката  до офис на ЕКОНТ е фиксирана сума – 4.00 лв.
  • Ако поръчката Ви е до ДРУГ адрес- цената на доставката  е – 5,50  лв.

При поръчка на продукти, които са в промоция, доставката се поема от купувача.

Клиентите могат да поръчват продукти от електронния магазин NaturalLife.bg – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата. Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч. 

При правенето на поръчката може да посочите офис на ЕКОНТ, който е удобен за Вас или адрес, на който искате да получите пратката.

За всяка първа поръчка:
За да избегнем неволни грешки при попълване на данни ще се свържем с Вас по телефон за потвърждението на вашата първа поръчка. За поръчки, направени след 18:00 ч. или в Неделя, ще се свържем с Вас на другия ден.
Потвърждението е необходимо само за първата поръчка, всяка следваща ще изпълняваме директно.

Всяка поръчка направена от Вас, ще Ви бъде доставена не по-късно от 2 работни дни от дата на потвърждаване до посоченият от Вас адрес.

Заявки, направени след 16:00 часа се изпълняват на следващият работен ден. Поръчки, направени в петък след 16:00, събота, неделя или в неработен ден (официални празници) се обработват и изпълняват в първия работен ден.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден продукт, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните продукти, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена.