NATURALLIFE.BG

Онлайн магазина за натурални продукти

Separator

Създадохме сайта NaturalLife.bg с идеята да предлагаме качествена натурална и био козметика, хранителни добавки и декоративна козметика, съдържащи активни природни съставки, които са част от здравословния начин на живот на съвременния човек, който държи на  своята визия и не прави компромис със здравето си.

С богатата палитра от продукти, които предлагаме, Вие ще се докоснете до Ориенталски и Европейски козметичните линии, които ще заредят ежедневието Ви с красота, естествени аромати и енергия от природата.

Натуралната и органичната козметика действат с натрупване. Концентрацията на активни компоненти в пъти превъзхождат традиционните продукти, което позволява максимален ефект от ползването. В продължение на много векове нашите предци са черпели от природата козметичните си съставки. Те са изпитали тяхната ефективност далеч преди появата на химическите съединения.

Натуралната козметика е ефективна, защото не съдържа вредни и съмнителни синтетични ингредиенти, оцветители, консерванти и синтетични аромати, които се намесват в естествените биологични процеси, натрупват се в организма и могат да предизвикат здравословни проблеми.

Натуралните продукти дават гаранция и сигурност за здравето на човека и заобикалящата го среда!

Принципите и философията на натуралната козметика се изградени върху разнообразието от съществуващите в природата растения и натурални продукти, които подпомагат имунитета, метаболизма, регенерирането на клетките, капилярната циркулация и хормоналния баланс на цялото тяло. Природата има всички натурални съставки, които са необходими за естествено хидратиране, почистване, детоксикация и подмладяване на нашата кожа и тяло.

От Екипа на NaturalLife.bg