Общообразователни

ПРОДУКТИТЕ НА МАРКАТА FLOSLEK- ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

FLOSLEK  LABORATORIUM

FLOSLEK Козметична лаборатория е производител на козметика за цялостна грижа и защита на лицето и тялото. Марките които полската компания произвежда са : FLOSLEK Pharma dermocosmetics-продукти създадени за проблемна кожа и FLOSLEK Laboratorium – козметика за жени, мъже и деца.

Свързано изображениеРезултат с изображение за Floslek

Марката FLOSLEK  е създадена през 1994 година. В началото компанията произвежда два продукта и наема двама души. Днес в компанията FLOSLEK работят повече от 80 експерти, които разработват и произвеждат над 200 козметични артикули в различни категории, формиращи над десетки линии в за грижа за красотата.

Лабораторията FLOSLEK предлага козметични продукти, осигуряващи комплексна грижа и защита на чувствителната кожа на лицето и тялото. Продуктите отговарят на индивидуалните нужди на различни видове кожа и възрасти.

Козметиката Floslek се произвежда в съвременна лаборатория за научноизследователска и развойна дейност и се основава на естествени активни съставки. Козметиката  се основава на иновативни формули и натурални активни съставки, характеризиращи се с висока ефективност и безопасност при употреба. Компанията се е специализирала в предоставяне услуги и производство по поръчка и персонализиране на козметични продукти.

Иновативните формули на препаратите са високоефективни и безопасни за употреба. Всички продукти се предлагат в аптеки и козметични магазини.

Най-важните събития в историята на компанията:

  • 1994 – създаване на дружеството като гражданско партньорство. Производство на гел продукти (гел с очила и гел с градински чай), разпространен на фармацевтичния пазар.
  • 1999 – разширяване на традиционния пазар и сътрудничество с професионалния козметичен пазар.
  • 2001 – установяване на сътрудничество с други фирми (частни марки).
  • 2002 – Лабораторията получава сертификат ISO 9001: 2000 в рамките на разработването на формули за нови козметични линии, тяхното производство и продажба.
  • 2005 -FLOSLEK  стана лауреат на XV-то издание на емблемата Тераз Полша. Емблемата е предоставена на гела с очи за грижа за очите.
  • 2009 – В козметичната лаборатория FLOSLEK са разработени две марки: FLOSLEK Pharma – марка, посветена изключително на фармацевтичния и билковия пазар. FLOSLEK Laboratorium – марка, предназначени за аптеките.
  • 2010 – FLOSLEK става лауреат на Golden Otis за хипоалергична линия. Golden Otis е най-важната и най-значимата потребителска награда в Полша.
  • Резултат с изображение за ecocert
  • 2010/2011/2012 – линия за органична козметика BeEco получава Ecocert. Така FLOSLEK става член на престижната група от почти 100 компании в света, чиято козметика може да бъде маркирана с ECOCERT.
  • 2011 – FLOSLEK става лауреат на Golden Otis за серията специализирана грижи за очите.Тази престижна награда става все по-популярна година след година и тъй като потребителите са тези, които гласуват, а наградените продукти стават по-надеждни както за настоящи, така и за бъдещи потребители. Наградата е за:2010 – хипоалергична линия с активна ботаническа линия, укрепваща защитните функции на кожата
    2011 – линия гел за очи с арникаРезултат с изображение за Floslek
  • 2012 – FLOSLEK получава сертификат за GMP (Добра производствена практика).
  • 2013 – Специализирана линия от дермакозметика EMOLEUM печели сребърно отличие в наградите Perła Rynku Kosmetycznego през 2013.
  • 2013 – FLOSLEK получава сертификата KidZone за надеждни фирми, произвеждащи за деца.

FLOSLEK Laboratorium е козметика за масовия пазар, достъпна в аптеки и козметични магазини;

FLOSLEK Pharma дермокозметика се разпространява в  аптеки и билкови магазини.

Продуктите на двете марки се превзели  европейски, азиатски и американския козметичен пазар.

Основните ни цели за развитие на компанията през последните 2 години са: Източна Европа, САЩ, Южна Америка и Близкия изток.

Свързано изображение

КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ

Всички  козметични продукти са подложени на подробни дерматологични и приложни изследвания, проведени от независими специализирани лаборатории. Качеството на  продуктите се оценява всеки ден от хиляди  доволни клиенти.

В ХАРМОНИЯ С ПРИРОДА

Компанията работи в унисан с околната среда, която минимизира количеството производствени отпадъци. Продуктите не се  тестват върху животни.

ОПИТ

Дългогодишният ни опит в производството на дерматокозметика гарантира високо качество на нашите продукти. FLOSLEK Cosmetic Laboratory спечели доверието на клиентите и признанието в бизнес средата с няколко награди като доказателство.

Резултат с изображение за Floslek

Резултат с изображение за Floslek

Свързано изображение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.