Общообразователни

NURS LOKMAN HEKIM- ТРАДИЦИЯ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА НАТУРАЛНИ МАСЛА

НАТУРАЛНИТЕ МАСЛА ЗА ЗДРАВО ТЯЛО, КРАСИВА КОЖА И КОСА

NaturalLife.BG ВИ ПРЕДСТАВЯ БОГАТА КОЛЕКЦИЯ ОТ ТУРСКИ НАТУРАЛНИ МАСЛА, ЗАЩОТО „ПРИРОДАТА НИ ДАВА ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕМ“!

Може би сте чували този израз, но дори да не сте, трябва да знаете, че е напълно верен. Независимо дали ще ги добавяте към различни домашни маски за разкрасяване или просто ще се успокоявате от аромата им, ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА със сигурност ще подействат благотворно върху вашия организъм. Етеричните масла имат лечебни свойства, следователно, често се използват за профилактика и лечение на много заболявания.
Предлагаме ви след като разгледате добре нашата селекция от козметични продукти с масла, които в момента са най-актуални на пазара, да се запознаете накратко с полезните свойства на всяко, за да изберете по-лесно най-необходимата грижа за нуждите ви в момента. А когато те се сменят, сменете и продукта. Разнообразието от натурални масла в грижите за кожата и косата е толкова многобройно, че понякога наистина е трудно да се избере най-доброто. Все пак има няколко особено популярни и други, които звучат толкова екзотично, че само познавачи и специалисти биха ги избрали. Но вторите определено заслужават внимание, защото имат свои уникални специфични характеристики и могат да бъдат безценен помощник в разкрасяването.

Натуралните масла, извличани от плодовете и растенията, действат като магически еликсир за кожата и косата. Ето защо все по-често присъстват във всякакви продукти за грижа и красота, включително в декоративна козметика. Те са силно концентрирани ароматни вещества, съдържащи се главно в цветовете, листата, плодовете, семената и корените на растенията. Получените растителни екстракти представляват летливи ароматни смеси съдържащи биологично активни вещества, наподобяващи хормони, витамини, антибиотици и антисептици. Действат като катализатор и регулират растителния метаболизъм, като спомагат за адаптирането на растението в околната среда. Поради високата сила на проникване през кожата и разнообразното козметично действие етерични масла успешно се използват и за подобряване на състоянието на кожата, защото те съдържат концентрирано изобилие от витамини, минерали и хранителни вещества, необходими за всички нужди на външния вид.
Натуралните масла са богати на ценни вещества, имат изключителни ревитализиращи свойства и могат да се използват като самостоятелно средство за грижа за кожата или да се добавят в обикновен шампоан или крем. Веществата, съдържащи се в тях интензивно овлажняват и подхранват кожата, стимулират клетъчното обновяване, имат и защитна функция.
При това с тези масла са с мултифункционално действие. Включени в козметични формули те подхранват, възстановяват, хидратират, стимулират, ексфолират, разкрасяват, заздравяват. А напоследък все по-популярни стават есенциите с масла за коса, които се справят и с всички проблеми в стилизирането и поддържането на прическата – улесняват разресването, разплитат, борят се с цъфтежите, предпазват от топлинни уреди, правят косата гъвкава и податлива на оформяне, придаават й блясък и мекота.
Всички етерични масла, при превишени дози нямат никакви отрицателни странични ефекти върху организма, не са пристрастяваш и не се намалява ефективността, не предизвикват дисбаланс във физиологичните процеси на тялото.
Етеричните масла са неустойчиви. За да се запазят, трябва да се съхраняват в тъмни бутилки на сухо и хладно място. Правилно съхранени, маслата може да издържат няколко години без да се развалят (с изключение на цитрусовите масла, които имат 6-12м. срок на годност). Ако за известно време маслата се изложат на светлина и топлина, те започват да се окисляват и губят полезните си свойства.

Предлагаме ви след като разгледате добре нашата селекция от масла, които в момента са най-актуални на пазара, да се запознаете накратко с полезните свойства на всяко, за да изберете по-лесно най-необходимата грижа за нуждите ви в момента.

КУПИ ОТ ТУК: https://naturallife.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%d0%b1%d0%b8%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0/%d0%b5%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b0/

Всички етерични масла от колекцията на NaturalLife.bg притежават следните сертификати: TQCS International (TQCSI); Halal Certification; IAF Certified™ – International Accreditation Forum; 
TRB International – Uluslararası Belgelendirme Hizmetleri; 
JAS-ANZ Accredited Certification

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.